Jumat, 12 November 2010

Lirik Banyu kali campursari


[ti:Banyu Kali]
[ar:Dini]
[00:04.45]
[00:27.92]wes dek biyen akeh seng gak seneng
[00:36.38]wes dek biyen akeh sing do nggunem
[00:44.82]marang sliramu
[00:47.90]sing tak tresnani
[00:50.59]ora ngerti kowe salahe opo?
[00:58.93]
[00:59.92]Roso tresno opo kuwi salah
[01:07.85]Roso tresno ra biso dicegah
[01:14.39]
[01:16.72]ben kali banjer
[01:19.50]segoro amber
[01:21.84]mung sawiji uwong kang tak tresnani
[01:29.83]
[01:30.94]oo ojo ngono ojo ngono ojo ngono
[01:35.10]pengen ngono ojo ngono
[01:39.22]oo ora ngono ora ngono ora ngono
[01:43.42]arep ngono kudu ngono
[01:47.42]
[01:48.45]banyu kali mandeke neng segoro
[01:52.60]bening buthek opo jarene kono
[01:56.19]ati iki kadong tresno
[02:00.75]susah seneng aku lilo nerimo
[02:04.73]
[02:05.21]banyu kali mandeke neng segoro
[02:09.35]yen dibendung amber dadi ciloko
[02:12.85]ati iki kadong tresno
[02:17.24]yen ra dee luweh becik ra sido
[02:22.48]
[02:40.04]Roso tresno opo kuwi salah
[02:48.33]Roso tresno ra biso dicegah
[02:55.06]
[02:57.08]ben kali banjer
[03:00.13]segoro amber
[03:02.75]mung sawiji wong kang tak tresnani
[03:11.11]
[03:11.52]oo ojo ngono ojo ngono ojo ngono
[03:15.45]pengen ngono ojo ngono
[03:19.67]oo ora ngono ora ngono ora ngono
[03:23.71]arep ngono kudu ngono
[03:45.59]
[04:03.21]banyu kali mandeke neng segoro
[04:07.09]bening buthek opo jarene kono
[04:10.64]ati iki kadong tresno
[04:15.38]susah seneng aku lilo nerimo
[04:19.26]
[04:19.71]banyu kali mandeke neng segoro
[04:23.92]yen dibendung amber dadi ciloko
[04:27.89]ati iki kadong tresno
[04:32.09]yen ra dee luweh becik ra sido

1 komentar:

D'Jingga mengatakan...

baguss ni lirik nya.. ^_^)/

Poskan Komentar

 
Mawar itu berseri, tapi juga berduri, jadi hati-hati.
selamat datang blog yang g jelas.. kadang serius kadang guyon. kadang temenan kadang ngapusi