Senin, 24 Mei 2010

Lirik sambel kemangi


enake jangan asem kecut
sambele kemangi
mangane bubar nyambut gawe
senajan lawuh tempe
neng sehat awake

segere ngombe bsnyu kendi
rokok nglinting dewe
senajan mung manggon ono deso
nyatane ayem tentrem
kumpul sak keluwargo

aku nrimo watone pokok seger waras
kayaku klumpukno kanggo ngragati sawah
ugo tuku bibit lan rabuk'e
mangan sakbendinane
sego sambel kemangi

enak opo wong urip ono ing alam dunyo
yen wegah rekoso urip ora biso mulyo
kudangane romo lan ibune sregepo nyambut gawe
ojo lali gustine

4 komentar:

ekosulistio mengatakan...

mantap tenan lagu iki kang.... wong iku kudu ileng karo sing kuoso, kudu sregep lan akeh syukur...

aditya fandy TKR lovers mengatakan...

hahhhh apik mas tpi perlu ralat yg
segere ngombe bsnyu kendi
segere ngombe banyu kendi

Parteeny Assegaf mengatakan...

mantebbb pokokmen.....

Parteeny Assegaf mengatakan...

MANTEBBBB POKOKMEN.......

Poskan Komentar

 
Mawar itu berseri, tapi juga berduri, jadi hati-hati.
selamat datang blog yang g jelas.. kadang serius kadang guyon. kadang temenan kadang ngapusi